O udruzi

Galerije fotografija

Novosti

Kontakt

 • Tel/fax:
  +385 (0)43 245 906
 • GSM:
  Tajnik:+385 (0)91 522 6848
  Predsjednik: +385 (0)99 333 7488 (SAMO SMS)
 • E-mail: uoos.bbz@gmail.com
 • radno vrijeme
  Ponedjeljak - petak 8:00 - 14:00 h
 • druženja članova - otkazana zbog pandemije koronavirusa
  Petak 19:00 - 21:00 h
 • radionica znakovnog jezika - otkazane zbog pandemije koronavirusa
  (Massarykova 8)
  Utorak 12:00 - 13:30 h
 • "Govorimo znakovni"- otkazano zbog pandemije koronavirusa
  (Dječji odjel Narodne knjižnice "Petar Preradović")
  Utorak 17:30 - 19:00 h
Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društava

Udruga osoba oštećena sluha Bjelovarsko-bilogorske županije je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i razvoj udruge

Josipović odlikovao vrhunske gluhe hrvatske sportaše

Josipović odlikovao vrhunske gluhe hrvatske sportaše

‘Izvor : Portal Dnevno

U rukometu ste postigli zaista sve što se moglo postići, ali i dobre rezultate u stolnom tenisu, nogometu i svim drugim sportovima te na taj način promičete svoja prava i mogućnosti i predstavljate Hrvatsku na najbolji mogući način, istaknuo je Predsjednik u prigodnoj riječi. Time ste dali i dajete velik doprinos politici uključenosti svih naših građana bez obzira na eventualne teškoće i prepreke koje imaju u društvu bez ikakvih razlika i diskriminacije. Želimo da se u Hrvatskoj svi tretiraju jednako i da status u društvu ovisi o uspjesima i rezultatima. Time gradimo pravednije društvo ravnopravnosti i jednakih šansi za sve’, istaknuo je Josipović.
Predsjednik Ivo Josipović 18. rujna je primio izaslanstvo Hrvatskog sportskog saveza gluhih i uručio odlikovanje Reda Hrvatskog pletera povodom uspjeha na Olimpijskim igrama gluhih koje su održane od 26. srpnja do 4. kolovoza ove godine u Sofiji. Na Olimpijskim igrama gluhih 2013. sudjelovalo je preko 100 zemalja iz cijeloga svijeta, a naši gluhi reprezantativci su se natjecali u pet sportova: rukometu, streljaštvu, stolnom tenisu, atletici i plivanju.

Predsjednik Josipović je za izniman sportski uspjeh i osvajanje zlatne medalje (koja je četvrta po redu na Olimpijskim igrama do sada) uručio priznanje Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji gluhih koju je primio njen kapetan Oliver Lušić.

Lani Skelendžiji, članici Hrvatske streljačke reprezentacije je uručeno odlikovanje Red hrvatskog pletera za izniman sportski uspjeh i osvajanje srebrne medalje na Olimpijskim igrama.

Također, Red hrvatskog pletera Josipović je uručio i članici naše skijaške reprezentacije gluhih Rei Hraski za izniman sportski uspjeh, te osvajanje brončane medalje na Olimpijskim igrama za gluhe u Salt Lake City-u 2007.g.

‘U rukometu ste postigli zaista sve što se moglo postići, ali i dobre rezultate u stolnom tenisu, nogometu i svim drugim sportovima te na taj način promičete svoja prava i mogućnosti i predstavljate Hrvatsku na najbolji mogući način, istaknuo je Predsjednik u prigodnoj riječi.

Time ste dali i dajete velik doprinos politici uključenosti svih naših građana bez obzira na eventualne teškoće i prepreke koje imaju u društvu bez ikakvih razlika i diskriminacije. Želimo da se u Hrvatskoj svi tretiraju jednako i da status u društvu ovisi o uspjesima i rezultatima. Time gradimo pravednije društvo ravnopravnosti i jednakih šansi za sve’, istaknuo je Josipović.
 

 
19-09-2013